久久国产亚洲欧美日韩精品,国产精品一区在线麻豆,国产拍揄自揄精品视频网站,欧美日本一区二区三区免费,无码福利视频,亚洲无码视频喷水,亚洲三级色,亚洲狠狠婷婷综合久久久久

動物的小學英語謎語

2023-04-21 謎語大全

  在日常生活或是工作學習中,大家或多或少都用過謎語吧,謎面是燈謎的主要部分,是猜謎時以隱語的形式表達描繪形象、性質、功能等特征,供人們猜射的說明文字。你還記得哪些民間謎語呢?下面是小編為大家收集的動物的小學英語謎語,希望對大家有所幫助。

  動物的小學英語謎語 1

  謎面

  1.I look like a house ,but my body is covered by black and white stripes.

  2.I can run very quickly.I have antlers on my head.

  3.I am an animal kept by farmers to produce milk.

  4.I am not a fish but look like a large fish and live in the sea.I am a warm-blood mammal.

  5.I have a very long neck and legs.I can eat the leaves on top of the tree.

  6.I am known for my cleverness and cunning.

  7.I like eating grass.People like to use my wool to make coats.

  8.I look like a dog.But people and animals are all afraid of me,because I like eating them.

  9.My names begin with W and end with E.I am the largest animal in the world and I live in the sea.I have beautiful blue skin.And no part of my body is thin.I'm not a fish but I breatheair.I don't have much hair .Men sometimes want to catch me for my body,I have huge fins I don't have feet.What am I I am.

  答案:

  1:斑馬/zebra

  2:鹿/deer

  3:奶牛/cow

  4:海豚/dolphin

  5:長頸鹿/giraffe

  6:狐貍/fox

  7:羚羊/antelope

  8:狼/wlof

  9:鯨魚/whale

  動物的小學英語謎語 2

  1.What key can run itself?

  什么鑰匙自己會跑?

  ——Monkey.(猴)

  2.What is the most difficult key to turn?

  什么鑰匙最難擰?

  ——Donkey.(驢)

  3.My name start with a C and end with an L.I live in the desert,a hard place to live.I can carry people and their goods .

  What am

  我的`名字以字母C開頭,字母L結束,我住在沙漠里,一個很難居住的地方,我可以運送人和貨物,我是誰?

  ——Camel.(駱駝)

  4.What animal wears big black glasses on its face?

  什么動物臉上戴個大墨鏡?(Panda 熊貓)

  5.I'm almost white,but the fur of my ears,eye pits are black.I live in the wild forests,I like eating bamboos!Who am I

  我幾乎是白的,但耳朵、眼窩是黑的.我生活在森林里,喜歡吃竹子.我是誰?(Panda 熊貓)

  6.a cat,eyes like a cat,a tail like a cat ,but isn't a cat?

  眼睛尾巴像只貓,但又不是貓?

  (Tiger 老虎)

  動物的小學英語謎語 3

  1、wearing two coral tree, wearing a plum suit, four legs are slender and supple, ran up the hill fast like the wind. (hit an animal) - answer: Sika Deer

  2、there are wings, not birds, will only run at night, can send ultrasound, mosquitoes can not run. (hit an animal) - answer: bat

  3、small aircraft tail long, flying, busy and busy, do not load goods, not transported passengers, mosquitoes saw shouted surrender. (hit an animal) - answer: Dragonfly

  4、a lotus head, coat without scissors cut, is really a hero, singing a song million open. (hit an animal) - answer: Cock

  5、like the wolf is not a wolf, cunning king; slim triangular face, brown hair color long tail. (hit an animal) - answer: Fox

  6、black gown, white front, standing in the branches of the good news. (beat an animal) answer riddle: Magpie

  7、round eyes and beak like the eagle, a night out, eyes wide wings circling, such as holes in pest. (hit an animal) - answer: owl

  8、wide mouth of the old lady, if love talk chatter, cold bath, walk and shake pendulum. (hit an animal) - answer: Duck

  • 相關推薦

【動物的小學英語謎語】相關文章:

動物英語謎語大全03-28

小學英語謎語06-08

用英語猜動物謎語集錦08-03

用英語描寫動物的謎語大全04-08

英語猜謎語及答案動物大全03-19

動物謎語10-24

動物的英文謎語04-16

動物謎語集錦07-26

打動物的謎語09-23

主站蜘蛛池模板: 日本在线免费网站| 99精品欧美一区| 久久国产免费观看| 日韩精品亚洲一区中文字幕| av一区二区三区在线观看 | 日本尹人综合香蕉在线观看| 国产成人无码Av在线播放无广告| 色综合婷婷| 欧美不卡在线视频| 55夜色66夜色国产精品视频| 亚洲人成网线在线播放va| 日本黄色不卡视频| 亚洲中文精品久久久久久不卡| 国产香蕉97碰碰视频VA碰碰看| 最新加勒比隔壁人妻| 老司机久久99久久精品播放| vvvv98国产成人综合青青| 国产精品深爱在线| 成人福利一区二区视频在线| 久久男人资源站| 欧美在线视频不卡第一页| 中文无码毛片又爽又刺激| 亚洲成网站| 99久久精品免费观看国产| 麻豆精品在线播放| 亚洲天堂色色人体| 青青青草国产| 色综合热无码热国产| 操操操综合网| 亚洲欧美日韩中文字幕在线| 首页亚洲国产丝袜长腿综合| 国产精品偷伦在线观看| 91年精品国产福利线观看久久| 中文字幕1区2区| 真实国产乱子伦高清| 欧美午夜理伦三级在线观看| 91麻豆国产精品91久久久| 71pao成人国产永久免费视频| 欧美亚洲一区二区三区导航| 在线综合亚洲欧美网站| 老司机久久99久久精品播放| 日本www色视频| 国产美女91视频| 美女毛片在线| 国产波多野结衣中文在线播放| 久久99精品久久久久纯品| 亚洲国产在一区二区三区| 白浆视频在线观看| 一区二区影院| 亚洲综合第一区| 中文字幕有乳无码| 亚洲欧美h| 囯产av无码片毛片一级| 欧美色99| 欧美狠狠干| 色噜噜综合网| 国产成人免费手机在线观看视频| 久久国产免费观看| 午夜国产精品视频黄 | 成年人免费国产视频| 精品国产99久久| 国产综合色在线视频播放线视| 丝袜亚洲综合| 国产成人综合日韩精品无码首页 | 91探花国产综合在线精品| 国产第八页| 色妞www精品视频一级下载| 无码乱人伦一区二区亚洲一| 中文字幕资源站| 国产极品美女在线| 国产日韩精品欧美一区灰| 日韩a在线观看免费观看| 久久96热在精品国产高清| 国产精品福利社| 色老二精品视频在线观看| 一级毛片在线直接观看| 91成人在线免费视频| 国产成年女人特黄特色毛片免| 伊人丁香五月天久久综合| 国产精品自在自线免费观看| 最近最新中文字幕免费的一页| 91探花在线观看国产最新|