久久国产亚洲欧美日韩精品,国产精品一区在线麻豆,国产拍揄自揄精品视频网站,欧美日本一区二区三区免费,无码福利视频,亚洲无码视频喷水,亚洲三级色,亚洲狠狠婷婷综合久久久久

動物的英文謎語

2022-04-16 謎語大全

  謎語主要指暗射事物或文字等供人猜測的隱語,也可引申為蘊含奧秘的事物。 謎語源自中國古代民間,歷經數千年的演變和發展。它是中國古代勞動人民集體智慧創造的文化產物。下面是小編為大家收集的有關動物的謎語,大家猜猜看。

  動物的英文謎語1

  1.What animal wears big black glasses on its face? 什么動物臉上戴個大墨鏡? (Panda 熊貓)

  2.a cat,eyes like a cat,a tail like a cat ,but isn't a cat? 眼睛尾巴像只貓,但又不是貓? (Tiger 老虎)

  3.I look like a horse ,but my body is covered by black and white stripes. (斑馬/zebra)

  4.I can run very quickly. I have antlers(鹿角)on my head. (鹿/deer)

  5.I look like a dog. But people and animals are all afraid of me, because I like eating them. (狼/wlof)

  6.I am not a fish but look like a large fish and live in the sea.I am a warm-blood mammal.(熱血哺乳運動) (海豚/dolphin)

  7.I am an animal kept by farmers to produce milk. (奶牛/cow)

  8.I am known for my cleverness and cunning.(狡猾) (狐貍/fox)

  9.I have a very long neck and legs.I can eat the leaves on top of the tree. (長頸鹿/giraffe)

  10.It' lives in (forest) It likes eat (insect) It's (small) It has (short) legs It can flyIt's (white) It's very (cute) (小鳥)

  動物的英文謎語2

  1.What can run itself?

  什么鑰匙自己會跑?

  ——Mon. (猴)

  2.What is the most difficult to turn?

  什么鑰匙最難擰?

  ——Donkey. (驢)

  3.My name start with a C and with an L. I live in the desert, a hard place to live. I can carry people and their goods .

  What am I?

  我的名字以開頭,字母L結束,我住在沙漠里,一個很難居住的地方,我可以運送人和貨物,我是誰?

  ——. (駱駝)

  4.What animal wears big black glasses on its face?

  什么動物臉上戴個大墨鏡? (Panda 熊貓)

  5.I'm almost white,but the fur of my ears, eye pits are black. I live in the wild forests,I like eating bamboos! Who am I ?

  我幾乎是白的',但耳朵、是黑的。我生活在森林里,喜歡吃竹子。我是誰? (Panda 熊貓)

  6.a cat,eyes like a cat,a tail like a cat ,but isn't a cat?

  眼睛尾巴像只貓,但又不是貓?(Tiger 老虎)

  7.What animal wears big black glasses on its face?

  什么動物臉上戴個大墨鏡? (Panda 熊貓)

  動物的英文謎語3

  1、謎面:身子只有一寸長,毛毛細刺身上長,若不小心碰到手,哎喲疼得準喊娘。 (打一動物)

  Riddle: was only an inch long, fine drizzle sashimi long, if accidentally touched his hand, oh pain quasi shout niang. (beat an animal)

  謎底:刺毛蟲

  Answer: thorn caterpillar

  2、謎面:一位森林好醫生,到處敲門去訪問,不給藥來不打針,敲敲打打就治病。 (打一動物)

  Riddle: a forest around the good doctor, knocking at the door to access, do not give medicine injections, hammering illness. (beat an animal)

  謎底:啄木鳥

  Answer: woodpecker

  3、謎面:腦袋尖尖像利劍,身體彎彎如鐮刀,平時愛穿鐵青衣,碰見熱湯換紅袍。 (打一動物)

  Riddle: head like a sword sharp, curved body such as sickle, usually love to wear iron red soup for Tsing Yi met. (beat an animal)

  謎底:蝦

  Answer: Shrimp

  4、謎面:空中一隊兵,哼哼不住聲,棍棒都不怕,就怕煙火熏。 (打一動物)

  Riddle: Air Army, hum sound, sticks are not afraid, afraid of fireworks. (beat an animal)

  謎底:蚊子

  Answer: Mosquitoes

  5、謎面:小時兄弟多,大時各家過,老時死去十八日,還魂娶老婆。 (打一動物)

  Riddle: hour brother, when the old, die eighteen, resurrection wife. (beat an animal)

  謎底:蠶蛾

  Answer: moth

  6、謎面:頭戴一粒椒,身穿紫花袍,鐵欄環里過,性命就難保。 (打一昆蟲)

  Riddle: wearing a purple pepper, wearing robes, iron bar ring, no life. (playing an insect)

  謎底:棉鈴蟲

  Answer: Cotton Bollworm

  7、謎面:灰牛子,細細的,上岡下嶺無腳跡。 (打一動物)

  Riddle: gray buff, thin, no trace of Shanggang under ridge. (beat an animal)

  謎底:螞蟻

  Answer: Ants

  8、謎面:東北林蛙女性愛,彌足珍貴中藥材。 (打一動物)

  Riddle: r.dybowskii women love, precious Chinese herbal medicines. (beat an animal)

  謎底:雪蛤

  Answer: snow clam

  9、謎面:有翅沒毛是飛禽,五黃六月串樹林,雖然不是裙釵女,王侯公子把俺尋。 (打一動物)

  Riddle: no hair is winged birds, Wuhuangliuyue on trees, although not a woman woman, I find a son. (beat an animal)

  謎底:蟬

  Answer: cicada

  10、謎面:兄弟三四千,商商量量去開店,做缸酒,糖樣甜。 (打一動物)

  Riddle: three thousand or four thousand brothers, to discuss business shop, do cylinder wine, sweet like sugar. (beat an animal)

  謎底:蜜蜂

  Answer: bees

  11、謎面:小小東西一寸長,身掛萬把刀和槍,要是娃娃碰上它,哭哭啼啼喊爹娘。 (打一動物)

  Riddle: little things of an inch long, wearing a 000 knife and gun, if the baby touch it, crying parents shout. (beat an animal)

  謎底:刺毛蟲

  Answer: thorn caterpillar

  動物的英文謎語4

  1. what letter is an animal? 哪個字母是一個動物?

  【答案】B(Bee)

  2. What letter stands for the ocean? 哪個字母代表海洋?

  【答案】C(sea)

  3. what letter is a question? 哪個字母是一個問題?

  【答案】Y(why)

  4. what letter is your eye? 哪個字母是你的.眼睛?

  【答案】I(eye)

  5. what letter is a vegetable? 哪個字母是一種蔬菜?

  【答案】P(pea)豌豆

  6. what stays hot even if put it in a fridge? 什么東西即使放到冰箱中也是熱的?

  【答案】pepper(胡椒粉)

  謎語解析:hot也有辣的意思。

  7. what fruit is never found singly? 什么水果永遠都不會是單數?

  【答案】:pear(梨)

  謎語解析:pear和pair(一雙)讀音相同。

  8. With which hand do you write? 你用哪只手寫字呢?

  【答案】neither

  謎語解析: Neither. I use a pen! 都不用,我用筆!

  9. what man cannot live in a house? 什么人不能住在房子里?

  【答案】snowman(雪人)

  10. What never asks questions but has a lot of answers? 什么東西永遠不問問題但是卻有很多答案?

  【答案】dictionary (字典)

  11. What question can you never answer "Yes" to? 什么問題你永遠也不能回答"是"?

  【答案】Are you dead?(你死了嗎?)Are you asleep?(你睡著了嗎?)

  • 相關推薦

【動物的英文謎語】相關文章:

有趣的英文謎語08-17

動物謎語10-24

動物謎語集錦07-26

打動物的謎語09-23

易懂的動物謎語02-11

動物謎語謎底07-22

關于熊貓的謎語(附其他動物謎語)06-08

動物英語謎語大全03-28

謎底是動物的謎語(精選110則)03-29

主站蜘蛛池模板: 天天爽免费视频| 亚洲精品中文字幕无乱码| 丰满少妇αⅴ无码区| 国产精品欧美亚洲韩国日本不卡| 国产噜噜在线视频观看| 日韩毛片免费视频| 久久精品人人做人人爽电影蜜月 | 美女扒开下面流白浆在线试听| 国内精品手机在线观看视频| 中日无码在线观看| 亚洲乱伦视频| 精品一区二区三区自慰喷水| 国产网友愉拍精品视频| 久久久波多野结衣av一区二区| 成人一级免费视频| 日韩无码白| 日韩精品欧美国产在线| 青青青国产在线播放| 亚洲人成网18禁| 精品视频第一页| 日韩在线视频网站| a亚洲天堂| 亚洲欧美另类日本| 久久精品亚洲热综合一区二区| 无码日韩视频| 青草视频免费在线观看| 91无码人妻精品一区| 国产丝袜无码精品| 粉嫩国产白浆在线观看| 欧美亚洲日韩不卡在线在线观看| 四虎国产成人免费观看| 亚洲专区一区二区在线观看| 97成人在线视频| 精品91在线| 综合色天天| 一区二区在线视频免费观看| 亚洲视频欧美不卡| 91在线播放免费不卡无毒| 在线观看精品国产入口| a国产精品| 国产毛片高清一级国语| 国产91特黄特色A级毛片| 四虎永久在线视频| 最新亚洲人成网站在线观看| 日韩毛片在线播放| 无码一区二区三区视频在线播放| 国模在线视频一区二区三区| 香蕉99国内自产自拍视频| 精品一区二区无码av| 国产99在线观看| 国产高清无码麻豆精品| 国产jizzjizz视频| 女人18毛片水真多国产| 无遮挡一级毛片呦女视频| 亚洲一区色| 极品尤物av美乳在线观看| 亚洲第一视频网站| 亚洲欧美成人影院| 99精品伊人久久久大香线蕉| 午夜福利无码一区二区| 精品久久久久无码| A级全黄试看30分钟小视频| 日韩欧美成人高清在线观看| 精品91自产拍在线| 国产黄在线免费观看| 欧美久久网| 又爽又大又光又色的午夜视频| 91麻豆精品视频| 国产高清毛片| 日韩欧美中文在线| 91成人在线免费视频| 蜜臀AV在线播放| 国产AV无码专区亚洲精品网站| 国产成人91精品免费网址在线| 97久久精品人人做人人爽| 亚洲嫩模喷白浆| 99这里只有精品在线| a亚洲天堂| 九色视频一区| 欧美日韩国产在线观看一区二区三区 | 国产福利2021最新在线观看| 国产精品嫩草影院av|