久久国产亚洲欧美日韩精品,国产精品一区在线麻豆,国产拍揄自揄精品视频网站,欧美日本一区二区三区免费,无码福利视频,亚洲无码视频喷水,亚洲三级色,亚洲狠狠婷婷综合久久久久

元宵節時的英語燈謎

2025-02-14 燈謎

  在平平淡淡的學習、工作、生活中,許多人都接觸過一些比較經典的燈謎吧,燈謎是中國獨有的,富有民族風格的漢族民俗文娛活動形式廣為流傳的燈謎都有哪些呢?下面是小編幫大家整理的元宵節時的英語燈謎,僅供參考,歡迎大家閱讀。

  元宵節時的英語燈謎

  1.What month do soldiers hate?

  --March(三月,行軍)

  2.How many feet are there in a yard?

  --It depends on how many people stand in the yard.(碼,院子)

  3.Why is an empty purse always the same?

  --There is no change in it.(零錢,變化)

  4.What book has the most stirring chapters?

  --A cook book.(動人的,攪拌的)

  5.What kind of dog doesnt bite or bark?

  --Hot dog.(熱狗)

  6.What is the smallest room in the world?

  --Mushroom.(蘑菇)

  7.What kind of water should people drink in order to be healthy?

  --Drink well water.(井水,健康的)

  8.How do we know the ocean is friendly?

  --It waves.(起波浪,招手致意)

  9.Which can move faster, heat or cold?

  --Heat,because you can catch cold.(追上冷,患感冒)

  元宵節時的.英語燈謎 1

  1.what man cannot live in a house?

  什么人不能住在房子里?

  key:snowman(雪人)

  2.what never asks questions but gets a lot of answers?

  什么東西永遠不問問題但是卻能得到很多答案?

  key:dictionary(字典)

  3.what question can you never answer yes to?

  什么問題你永遠也不能回答是

  key:are you dead?(你死了嗎?)

  4、you have it.you read it.therere some pictures in it?

  你擁有它,你可以閱讀它,它有些圖片在里面,它是什么?

  key:book(書)

  5、a mouse has a large pocket.what is it?

  一種鼠有一個大袋子,它是什么?

  key:a kangaroo(袋鼠)

  6、it has a head,but no neck.it has a body,but no warmth.no feet,but can travel?

  它有頭,但沒有脖子,有身體,但不溫暖,沒有腳,卻能旅行。

  key:a car(汽車)

  元宵節時的英語燈謎 2

  1、Riddles: Whats full of holes but still holds water?

  -- a sponge

  什么東西渾身是洞,卻能裝水?

  --海綿

  2、Riddles: What building has the most stories?

  -- Answer: A library

  什么建筑樓層最多?

  --圖書館(注:story有樓層和故事兩個意思)

  3、Riddles: Which is faster, hot or cold?

  -- Hots faster. You can catch a cold.

  熱和冷哪個速度更快?

  --熱更快,因為你能抓住冷(catch a cold: 感冒)

  4、Riddles: When is your mind like a rumpled bed?

  -- When it is not made up.

  你的腦子什么時候像皺巴巴的床?

  --當它沒有疊的`時候(make up mind: 下定決心)

  5、Riddles: What is it that everybody does at the same time?

  -- grow older

  所有人同時在做的事情是什么?

  --長大

  6、Riddles: What month do soldiers hate?

  -- March

  士兵們最恨幾月份?

  --三月(注:march也有行軍的意思)

  7、Riddles: How many feet are there in a yard?

  -- It depends on how many people stand in the yard.

  院子里有多少只腳?

  --這取決于多少人站在院子里(注:yard 碼;院子)

  8、Riddles: Why is an empty purse always the same?

  -- There is no change in it.

  為什么空錢包永遠是一樣的?

  --因為沒零錢(注:change 變化;零錢)

  9、Riddles: What book has the most stirring chapters?

  -- A cook book.

  什么書有最動人的章節?

  --烹飪書(注:stirring 動人的;攪拌的)

  元宵節時的英語燈謎 3

  1. I have three letters, and I read the same forward and backwards. I rhyme with a word that is important to everyone. What word am I?

  Answer: EYE

  2. If there are three oranges and you take away two, how many will you have?

  Answer: Two – you took away two, so you have two!

  3. My life is often a volume of grief; your help is needed to turn a new leaf. Stiff is my spine and my body is pale, but I"m always ready to tell a tale. What am I?

  Answer: A book!

  4. You heard me before, yet you hear me again. Then I die, "til you call me again. What am I?

  Answer: An echo

  5. A man was driving a black truck through a busy town. His lights were not on. The moon was not out. Suddenly a young girl stepped onto the road. The man swerved to avoid her. But how did he see her?

  Answer: Yes- it was a sunny day! (The lights were not on, the moon not out)

  6. What can run but can"t walk?

  Answer: Water

  7. What asks no question but demands an answer?

  Answer: A doorbell

  8. A cowboy rides into town on Tuesday. He has travelled far and is tired, so he decides to stay at the town"s hotel. He rides out of town on Sunday. He hasn"t left town in the meantime or stayed anywhere else, but he only pays the hotel for two nights. How does he do it, without breaking the law?

  Answer: The horse’s name is Tuesday

  9. What is brown and sticky?

  Answer: A stick

  10. How do you make a witch itch?

  Answer: Take away her W

  11. My life can be measured in hours, I serve by being devoured. I am thin, quick and slow. Wind is my foe. What am I?

  Answer: I’m a candle.

  12. Screaming, soaring seeking sky. Flowers of fire flying high. Eastern art from ancient time. Name me now and solve this rhyme.

  Answer: Fireworks

  • 相關推薦

【元宵節時的英語燈謎】相關文章:

元宵晚會燈謎03-08

經典元宵燈謎及答案03-20

元宵燈謎及答案10-06

兔年元宵燈謎01-20

元宵猜燈謎方案03-03

元宵燈謎及答案優秀03-16

元宵的燈謎340個09-30

關于元宵燈謎的謎語09-28

元宵佳節燈謎及答案02-24

元宵節的燈謎09-28

主站蜘蛛池模板: 99视频在线免费| 成人91在线| 亚洲精品国产首次亮相| 日韩在线播放中文字幕| 亚洲一区二区三区麻豆| 2020国产精品视频| 福利片91| 伊人久久精品无码麻豆精品 | 色首页AV在线| 尤物在线观看乱码| 一本大道东京热无码av| 国产嫖妓91东北老熟女久久一| 日韩精品专区免费无码aⅴ| 国产亚卅精品无码| 欧美午夜理伦三级在线观看| 國產尤物AV尤物在線觀看| 欧美日韩亚洲国产主播第一区| 国产精品无码影视久久久久久久| 91小视频在线观看| 久久婷婷色综合老司机| 99ri精品视频在线观看播放| 久久精品最新免费国产成人| 国产精品jizz在线观看软件| 免费av一区二区三区在线| 日本人妻一区二区三区不卡影院 | 久久精品视频亚洲| 国产人成乱码视频免费观看| 波多野结衣第一页| 日韩一级二级三级| 人妻精品全国免费视频| 人妻一区二区三区无码精品一区| 亚洲一区毛片| 亚洲人成网站色7777| yy6080理论大片一级久久| 青青青视频蜜桃一区二区| 国产免费福利网站| 99在线观看免费视频| 波多野结衣视频一区二区| 国产一区二区福利| 99热最新网址| 国产真实自在自线免费精品| 91久久性奴调教国产免费| 亚洲无卡视频| 国产在线观看一区精品| 亚洲天堂成人| 成人免费一级片| 亚洲人成网站18禁动漫无码| 18禁高潮出水呻吟娇喘蜜芽| 免费国产一级 片内射老| 欧美成人综合视频| 国产激情无码一区二区三区免费| 色婷婷成人| 久久精品视频亚洲| 亚洲一级毛片| 亚洲色图欧美| 大香伊人久久| 色噜噜久久| 免费看美女自慰的网站| 国产成人亚洲毛片| 免费午夜无码18禁无码影院| 中文字幕人成人乱码亚洲电影| 国产在线视频福利资源站| 欧美性精品不卡在线观看| 国产成人精品2021欧美日韩| 日韩小视频在线观看| 一级在线毛片| 免费大黄网站在线观看| 午夜啪啪福利| 人妻丝袜无码视频| www.亚洲色图.com| 亚洲国产第一区二区香蕉| 久久综合结合久久狠狠狠97色| 久久人午夜亚洲精品无码区| 日韩高清欧美| 欧美成人精品一区二区| 亚洲成aⅴ人片在线影院八| 91精品国产一区| 亚洲免费黄色网| 成人午夜在线播放| 免费看av在线网站网址| 亚洲免费人成影院| 久久综合色播五月男人的天堂|